Gevraagd                                                                 

Heeft u zin om mee te helpen?                                                  

Wij kunnen altijd mensen gebruiken die wat van hun tijd en vaardigheden aan ons mooie doel willen besteden.

Waar kunnen momenteel vooral hulp bij kunnen gebruiken is bij naaiwerkzaamheden zoals het naaien van okselkussens, autogordel-kussentjes en/of draintasjes. Ook bij het handwerk zoals knoopjes aan de autogordelkussentjes naaien, kussens vullen en met de hand dichtnaaien zijn wat extra handen heel welkom. Dit kunt u gewoon vanuit eigen huis doen.


Ook zijn we opzoek naar mensen die het leuk vinden te helpen met activiteiten om de naamsbekendheid te vergroten. 

Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. pr activiteiten zoals contacten leggen met hulpverleners, die met onze doelgroep te maken hebben, of op uitnodging een lezing geven. Maar ook heel eenvoudig met het verspreiden van onze flyers.

Waar we om zitten te springen zijn dames die een paar keer per jaar een stand/kraam willen bemannen op beurs, markt of braderie. 

      

Wilt u meehelpen?

U bent van harte welkom!

Aanmelden kan telefonisch op telefoon nummer 0644016321 of per mail info@breiborst.nl  Fabrikanten, leveranciers en winkeliers willen we van harte uitnodigen contact met ons op te nemen als u ons werk wilt ondersteunen dmv het geven van korting op bijvoorbeeld biologisch katoen garen en stof, knoopjes en vulmateriaal voor onze Breiborsten en kussens (dat goed, zacht en veekrachtig blijft in de was).
We zijn een vrijwilligersnetwerk en géén stichting of vereniging en beschikken niet over een KVK nummer.

Onze tijd en vaardigheden stellen we gratis beschikbaar. De gebruikte materialen kopen alle vrijwilligers zelf van eigen geld, van de vrijwillige bijdrage in de materiaalkosten van mensen die bij ons bestellen en van eventuele donaties.

Alle donaties worden voor 100% gebruikt voor ons doel.


01-Breiborst website korte lijn kleur 24-06-2019png